Bästa ryggsäckarna för plugget

5 Bästa ryggsäckarna för gymnasiet och universitetet

Pluggtips.se, 8 maj 2022

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Det finns mycket att tänka på när du väljer ryggsäck för dina studier, såsom för gymnasiet eller universitetet. Den ska vara bekväm att använda men den behöver också vara snygg och ha plats för allt ditt skolmaterial.

I denna artikeln ger vi dig 5 tips på bra ryggsäckar som fungerar utmärkt på gymnaiset såväl som universitetet.

1. Herschel Little America

Herschel Little America

Herschel Little America är en ryggsäck som finns i olika färger, så att du kan hitta den som passar bäst till din stil. Den här ryggsäcken är också bekväm att bära tack vare de vadderade axelremmarna.

Det finns också mycket utrymme inuti ryggsäcken, vilket är perfekt för att bära läroböcker, en bärbar dator och andra förnödenheter.

Det är också en mycket populär ryggsäck som används att många studenter på universitet.

En nackdel med denna ryggsäcken är att den inte har mycket organisering för mindre saker, vilket gör att det kan bli lite rörigt i ryggsäcken.

Här hittar du ryggsäcken Herschel Little America hos Åhlens.

2. Archeon 24 Backpack

Archeon 24 Backpack

För dig som älskar friluftsliv och gärna använder din ryggsäck till det förutom skolan kan detta vara ett bra val.

Archeron 24 är bekväm att bära, med justerbara remmar som fördelar vikten jämnt. Det är framförallt ryggsäcken för dig som är äventyrlig och gärna ger dig ut på dagsvandringar när du är ledig för skolan.

Archeon 24-ryggsäcken är hållbar och har många fack, vilket är perfekt för att organisera allt du behöver.

Här hittar du ryggsäcken Archeron 24 hos Amazon.

3. Haglöfs CORKER 20L Unisex

haglöfs corker

Höglöfs klassiska Corker är tillverkad av återvunnet material och har fluorkarbonfri impregnering.

Ryggsäcken har ett hårdare skal som håller formen även utan packning. Den här ryggsäcken öppnas med en dragkedja på sidan.

Den här ryggsäcken har också ett vadderat fack för bärbar dator som passar de flesta bärbara datorer på 15 tum samt en intern organisatör för småsaker.

Det kan vara en bra ryggsäck för dig som är lite sportig.

Här hittar du Haglöfs CORKER 20L.

4. Kånken Laptop 15 tum

Kånken Laptop 15 tum

Kånken är en ryggsäck som har funnits sedan 1978 och har blivit ett populärt val för många studenter.

Denna ryggsäck är bekväm att bära och har plats för bärbara datorer upp till 15" i ett särskilt vadderat fack på baksidan. Axelremmarna är också vadderade.

Väskan är tillverkad av slitstarkt Vinylon F-tyg och finns i många olika färger. Om du är ett stort fan av Fjällräven kan detta vara ett bra val av ryggsäck för dig.

Här hittar du ryggsäcken Kånken Laptop 15 tum hos Amazon.

5. Thule Subterra DayPack

thule subterra

För dig som har många saker att hålla ordning på så kan Thule Subterra vara ett bra val. Ryggsäcken har många fack och fickor, både på insidan och utsidan.

Ryggsäcken har också ett särskilt fack för solglasögon och andra värdesaker som du vill hålla säkert. Den har även särskilt skydd för en 15-tums dator såväl som en 10-tums surfplatta.

Thule Subterra-ryggsäcken är också bekväm att bära, med justerbara remmar och ett höftbälte som hjälper till att fördela vikten.

Denna ryggsäcken är ett utmärkt val för dem som behöver bära med sig mycket och samtidigt vill kunna organisera allt på ett enkelt och smidigt sätt.

Här hittar du ryggsäcken Thule Subterra Daypack hos CDON.

Vad ska man tänka på när du väljer ryggsäck?

Det finns flera saker att tänka på när du väljer en ryggsäck för dina studier. Ryggsäcken ska vara bekväm att använda, men den ska också ge plats för skolmaterial och dator. På sidan av väskan är det också bra med fack för en vattenflaska eller termos.

En annan viktig faktor är priset och ryggsäckens kvalitet. Det är viktigt att hitta en ryggsäck som är prisvärd, men som också har en bra kvalitet så att den håller längre.

Till sist så bör man även fundera på om man ska använda ryggsäcken för något mer än skolan. Om du exempelvis vill använda ryggsäcken för dagsvandringar är det bra att välja en ryggsäck som är mer anpassad för det.

Sammanfattningsvis finns det många saker att tänka på när man väljer en ryggsäck för gymnasiet eller universitetet.

Komfort, pris och kvalitet är några av de viktigaste faktorerna att tänka på. I denna artikeln har du fått några tips på ryggsäckar som vi anser följer dessa kriterierna.Få tips på hur du kan maxa betygen och skapa ett minnesvärt studentliv.


Du kanske också gillar

Hej kära läsare! 🤓

Välkommen till Pluggtips.se! En plats för dig som vill få svaren på dina studiefrågor och förbättra dina betyg.


Lär dig maxa betygen!

Gå med i vårt nyhetsbrev och få tips och råd hur du kan maxa dina betyg och bli mer effektiv.