att göra lista

7 bra appar för din att-göra-lista (2022)

Pluggtips.se, 24 april 2022

Om du har många uppgifter som du behöver få gjort varje dag kan det vara bra att använda en att-göra-lista. Samtidigt kan det vara svårt att hålla koll på alla sina uppgifter om du skriver dem på ett papper.

I denna artikel kommer vi därför dela med oss av våra 7 bästa tips på appar som fungerar som en att-göra-lista. Dessa apparna fungerar utmärkt om du exempelvis har många uppgifter i skolan att hålla koll på.

1. Todoist

Todoist kanske inte är det mest kraftfullaste verktyget för din att-göra-lista, men det är ett av de enklaste att komma igång med.

Todoist har en enkel design och fördelen är att den går att använda på alla olika plattformar. Det är även väldigt enkelt att lära sig programmet om du har svårt för teknik.

2. Microsoft To Do

För några år sedan så köpte Microsoft Wunderlist, och därför bygger Microsofts nuvarande applikation mycket på tidigare Wunderlist. Appen har ett rent och användarvänligt gränssnitt, och det går snabbt att skapa nya uppgifter.

Om du använder dig av många av Microsoft andra applikationer såsom Outlook, kan du även synka dina uppgifter. Dessutom är det väldigt smidigt att använda om du använder dig av Microsoft operativssystem.

3. Omnifocus

Om du använder macOS, iPhone eller iPad så är Omnifocus en bra applikation som bygger på GTD-systemet (Getting Things Done) som är framtaget av David Allen.

På grund av detta är Omnifocus ett riktigt grymt verktyg om du vill maximera din produktivitet och hålla koll på alla dina uppgifter.

4. Notion

Notion är ett allt-i-ett verktyg som du kan använda för anteckningar till att-göra-listor. Detta skulle jag också säga är den största fördelen med Notion eftersom du endast behöver ett enda verktyg.

Notion är dessutom gratis för studenter, så om du studerar kan den vara värd att testa. Notion är den applikationen som jag använder mig av mest i mina studier.

5. Habitica

Habitica är en annan typ av att-göra-lista som använder sig av mycket speliferingen för att öka motivationen för att utföra uppgifterna.

När du slutfört en uppgift får du poäng som du sedan kan använda för att köpa olika saker och designa din karaktär. Du kan även samarbeta tillsammans med vänner vilket gör att du kan skapa ett social press att slutföra olika uppgifter.

6. Google Tasks

Om du använder Gmail och Google Kalender mycket i din vardag så borde du testa Google Tasks först. Det beror på att det finns mycket integrationer mellan dessa programmen. Därmed kommer du kunna få ut det mesta av Google Tasks, och de andra programmen.

Du kan också se dina att-göra-uppgifter direkt i din Google Kalender, vilket är väldigt bra.

7. Any.do

Om du föredrar att ha din att-göra-lista på din mobiltelefon så är Any.do ett riktigt bra verktyg. Appen har bland annat en väldigt bra funktion som du kan använda för att planera din dag.

Du kan även synka dina uppgifter med både Outlook kalendern och Google vilket är väldigt bra så att du kan ha koll på allt som du behöver göra från olika ställen.Få tips på hur du kan maxa betygen och skapa ett minnesvärt studentliv.


Du kanske också gillar

Hej kära läsare! 🤓

Välkommen till Pluggtips.se! En plats för dig som vill få svaren på dina studiefrågor och förbättra dina betyg.


Lär dig maxa betygen!

Gå med i vårt nyhetsbrev och få tips och råd hur du kan maxa dina betyg och bli mer effektiv.